LED EKRANI


PROIZVODNJA I PRODAJA REKLAMNIH LED EKRANA

Ako Vam je potreban reklamni ekran koji želite da postavite napolju ili Vam je potreban ekran za unutrašnje reklamiranje, naš tim Vam može pomoći na profesionalan način i isprojektovati najbolje rešenje uz tehničku podršku koja je na najvišem mogućem nivou.

Kristalno jasna slika u preko 550 milijardi boja može se gledati pod maksimalnim uglom od 150 stepeni po horizontalnoj i 60 stepeni po vertikalnoj osi.

Glavne prednosti naših LED ekrana su izrazito jednostavna montaža na bilo kojoj površini i održavanje. U potpunosti su zaštićeni od svih vremenskih uslova. Savršen balans između pristupačne cene i visokog kvaliteta omogućiće Vam brz povrat uloženog novca i dug radni vek kupljene opreme. Novac koji je uložen u LED ekrane se po pravilu veoma brzo vraća a celokupan vizuelni doživljaj postavlja na mnogo viši nivo.

Proizvodnja i prodaja
LED BILBORDA

Inovativna LED tehnologija nudi veoma jednostavno i brzo postavljanje i menjanje video snimaka i slika bez dodatnih troškova. Pristupačna cena i visok kvalitet bilborda omogućuju brz povrat uloženog novca i dug radni vek kupljene opreme. INTERMEDIA LED syztem se bavi prodajom led ekrana različitih dimenzija i rezolucija, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Svi ekrani imaju izuzetan stepen prosvetljenosti, bogatstvo boja i veliki vidni ugao, zbog čega postižu impresivnu vidljivost kako danju, tako i noću.

PRODAJA LCD TOTEMA
ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU

Pogodno za upotrebu na sajmovima, tržnim centrima, kafićima, restoranima, umetničkim galerijama , javnim ustanovama svih vrsta, sportskim događajima , bioskopima, dragstorima, velikim tržišnim lancima, kazinima, sportskim kladionicama .......


JEDNOSTAVNA UPOTREBA, ONLINE PRISTUP

Visoka rezolucija, jasan zvuk, odlična interakcija sa kupcima, besprekoran dizajn, širok spektar sadržaja. Jednostavna upotreba, onlajn pristup.

VELIČINE 45 47 55 INČA

LATERALNI SPORTSKI
LED EKRANI

Lateralni LED ekrani bilo spoljni bilo unutrašnji za sve vidove sportskih, kulturno umetničkih i sličnih manifestacija. Naši ekrani se odlikuju kvalitetom, pouzdanošću i odličnom reprodukcijom slike čak i pod direktnim suncem. U zavisnosti od Vaše potrebe ekrani koji se koriste na sportskim dešavanjima mogu imati različitu veličinu i oblik.


FULL COLOR, SINGLE COLOR & TWO COLOR

Reklamni panoi koji se nalaze na obodima terena su zamenjeni LED ekranima koji daju mnogo dinamičniju i zanimljiviju reklamu. Ekrani koji se koriste u reklamne svrhe na stadionima su zaštićeni od mehaničkog udarca, pa tako lopta ili bilo koji drugi predmet te vrste ne može da ošteti LED diode.

INTERMEDIA LED SYSTEM donosi novu dimenziju oglašavanja sa najboljim rezultatima za vaše poslovanje.

30.000+ pojedinačnih dioda po m2 sposobnih da prikazu 281 trilion boja i nijansi, obezbeđuje poštovanje logotipnih tonova i neverovatnu dinamiku prikaza.
24h dnevno 5000 lumena/m2 intenziteta, 160 stepeni vidnog polja po horizontalnoj i 60 stepeni po vertikalnoj osi obezbeđuju jasnu i upečatljivu sliku.