O nama


Nudimo najnoviju tehnologiju LED reklamnih displeja.

INTERMEDIA LED d.o.o. danas je jedna od vodećih firmi u istočnom delu Europe u domenu proizvodnje LED displeja. Posedujemo servis i stručno osposobljen kadar za pružanje podrške našim klijentima.

INTERMEDIA LED se bavi proizvodnjom i kompletiranjem LED displeja, testiranjem gotovih proizvoda, istarživanjem na polju novih tehnoloških rešenja, popravkom i servisiranjem modula i kontrolnih kartica kao i prodajom rezervih delova.

Takođe možemo Vam ponuditi izradu metalnih konstukcija i delova za Vaš LED displej. Proizvodnja se obavlja u savremenoj opremljenoj radionici koja posjeduje CNC opremu i setifikovano osoblje.

Naš tim se bavi i izradom SPOT reklama za klijente koji tek počinju da se bave ovim poslom, a ujedno im pružamo i obuku za korištenje softverskih alata za izradu istih. Osim navedenog INTERMEDIA LED team se bavi i projektovanjem raznih kontrukcijiskih rešenja kao što su: nosači za LED DISPLEJE, TOTEMI ZA BENZINSKE PUMPE, CITY LIGHT-ovi i sične konstrukcije..

Sve u svemu, Naš tim je tu da Vam pruži kompletnu logistiku od idejnog rešenja, izrade statičkog projekta i konstrukcije do puštanja LED DISPLEJA u rad po sistemu ključ u ruke.

Čovek koji prestane da se reklamira, kako bi uštedio novac, je kao čovek koji je zaustavio sat, kako bi uštedio vreme. – Henry Ford

Proizvodnja i prodaja LED BILBORDA

VREME JE DA ZASIJATE

LED BILBORDI


Kristalno jasna slika u preko 550 milijardi boja može se gledati pod maksimalnim uglom od 150 stepeni po horizontalnoj i 60 stepeni po vertikalnoj osi

LED TOTEMI


Visoka rezolucija, jasan zvuk, odlična interakcija sa kupcima, besprekoran dizajn, širok spektar sadržaja. Jednostavna upotreba, onlajn pristup.


SPORTSKI LED EKRANI


U zavisnosti od Vaše potrebe možemo napraviti sportske ekrane koji se koriste na sportskim dešavanjima u različitim veličinama i oblicima.

SERVIS I PODRŠKA


Obezbeđujemo i pružamo profesionalnu podršku našim kupcima, od ugradnje, montaže, sve do puštanja u rad bilborda, obuke i izrade video reklama.

Ako Vam je potreban reklamni ekran koji želite da postavite napolju ili Vam je potreban ekran za unutrašnje reklamiranje, naš tim će Vam izaći u susret i na profesionalan način ćemo doći do najboljeg mogućeg rešenja uz pružanje tehničke podrške na najvišem mogućem nivou.

Kvalitet je glavni cilj kojem težimo. Najbolji pokazatelj uspešnosti i kvaliteta jedne firme svakako jesu pozitivni utisci klijenata. Da smo mi uspeli da pridobijemo poverenje naših korisnika svedoče brojne reference...